Uit

Alt-J presenteert nieuw materiaal in intieme Jupiler Zaal van 013


Het Britste trio Alt-J staat bekend om hun headline spots op festivals als Rock Werchter en Lowlands en het spelen in zalen zoals de Ziggodome en de AFAS Live. Op 12 juni heb je echter de unieke kans om de band aan het werk te zien in de intieme setting van de Jupiler Zaal van 013 waar zij materiaal van het aankomende album 'Relaxer' ten gehore zullen brengen. De ticketverkoop start woensdag 12 april om 11.00 via 013.nl. Er zijn per persoon twee tickets verkrijgbaar.

De Britten van Alt-J maakten een onuitwisbare indruk met het debuutalbum 'An Awesome Wave' (2012). De hypnotiserende samenvloeiing van indie, folk en rock levert sprookjesachtige popmuziek op. Het is dan ook niet voor niks dat de groep met dit album de prestigieuze 'Mercury Award' wist binnen te slepen.

Het torpedeert de groep gelijk naar supersterrendom, een titel die Alt-J met trots draagt op vervolgalbum 'This Is All Yours' waar zij hun unieke geluid nog verder uitdiepen. Inmiddels staat de band aan de wieg van het 3de album getiteld 'Relaxer' en de eerste 2 singles laten horen dat Alt-J hun experimentele roots nog niet uit het oog heeft verloren. Van het intieme '3WW' tot het met blazers doorspekte 'In Cold Blood', Alt-J is klaar om de festivals en grote zalen weer in te pakken met het nieuwe materiaal. Echter, voor het zover is komt de band eerst naar de intieme Jupiler Zaal van 013 waar zij het nieuwe materiaal ten gehore zullen brengen.

 

|Doorsturen