Uit

Analoge beats met AZC-jongeren in Hall of Fame

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op zaterdag 16 september is er een modulaire synth-avond met bleeps & beats in Cultuurfabriek de Hall of Fame in de Tilburgse Spoorzone. AZC-jongeren uit Oisterwijk treden op als onderdeel van het muziekproject 'Track'. De avond is onderdeel van 'De Opening', een weekend waarin Tilburg cultuur in de stad viert. De entree is gratis.

De Hall of Fame gooit op 16 september de deuren open voor RackRash the Rave, een modulaire synth-avond met bleeps, beats en bier tot diep in de nacht met o.a. artiesten Dan SnazzyFx Snazelle (New York), Boris Scorpio (Amsterdam), DNMR (Tilburg) en The FishKing 3000 (Udenhout). Daarnaast brengt de Hall of Fame i.s.m. stichting De Vrolijkheid AZC-jongeren uit Oisterwijk naar deze avond om een optreden te verzorgen. Zij hebben tijdens het muziekproject 'Track' in vier workshops van Niek van Hulten geleerd hoe ze met analoge drumcomputers beats kunnen maken.

Tijdens 'De Opening' kunnen alle Tilburgers gratis genieten van de bruisende cultuur in de stad. Podia, musea en ateliers bieden samen met Tilburgse makers een gratis toegankelijk programma, variërend van beeldende kunst, muziek, theater, dans en zelfs programma voor kinderen.

|Doorsturen