Lezersacties

Andara met vrienden live


Jos Bornhijm/JB Profoto

UDENHOUT - Zaterdagavond 11 mei geeft Muziekvereniging Andara uit Tilburg een popconcert met medewerking van pop- en rockband Solid-6 in ’t Plein, Tongerloplein 1 in Udenhout. Deze ongedwongen muziekavond met afterparty wordt gepresenteerd door gastheer Peer de Graaf. Aanvang om 20.30 uur.

Het 55 koppig harmonieorkest van Andara speelt deze avond o.l.v. dirigent Bjorn van Pruijssen een aantal medleys, variërend van Robbie Williams tot Deep Purple en van Coldplay tot Tina Turner. Artiesten van nu komen ook aan bod, zoals Ed Sheeran, Adele, Kings of Leon en Metallica. De tijden van weleer klinken bij Golden Earring, Michael Jackson en Queen. Allround coverband Solid-6 brengt een breed en swingend repertoire, dat varieert van de beste pop en rock tot moderne dance. Zij zullen samen met Muziekvereniging Andara het popconcert openen met een spectaculair nummer. Daarna wisselen orkest en band elkaar af. Verder spelen zij enkele nummers samen. Het programma wordt losjes aan elkaar gepraat door entertainer Peer de Graaf. Aansluitend aan het popconcert is er een afterparty die wordt verzorgd door Solid-6.

Tickets kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar via e-mail kaartverkoop@andara.nl

Lezersactie

Muziekvereniging Andara stelt 2 x 2 vrijkaarten beschikbaar voor lezers van de Tilburgse Koerier. Belangstellenden kunnen vóór 1 mei een mail sturen naar pr@andara.nl. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

|Doorsturen