Uit

Beleef de lente in museum De Pont


Voor de tweede keer trekt de KinderKunstKaravaan door onze stad. Deze samenwerking van stichting KunstKabaal met musea en culturele locaties is vorig jaar enthousiast ontvangen en wordt dit seizoen herhaald tot en met juni. Op interessante locaties in de stad worden lessen gegeven. Kinderen van 6 t/m 12 jaar gaan samen met beeldend kunstenaars aan de slag met het thema TIJDREIZEN. In mei is de KinderKunstKaravaan te vinden bij Museum De Pont.

Beleef de lente in het museum en buiten in de tuin want daar valt van alles te ontdekken, ruiken, horen en zien. In het museumatelier en de tuin ga je tekenen, schilderen en fotograferen. Daarin kun je zoveel fantaseren als je wilt.

Ga je mee op reis? Neem je camera mee! Aan het eind van de derde les kunnen ouders het werk bewonderen in een kleine expositie. Heb je zin om mee te doen? Schrijf je dan in. De lessen in Museum De Pont zijn op zondag 14-21-28 mei van 12.00 tot 14.00 uur, onder begeleiding van Liedeke Kruk.

Meer informatie vind je op de website www.kunstkabaaltilburg.nl Op elke locatie worden 3 lessen van 2 uur gegeven. Je kunt per locatie inschrijven. Aanmelden kan via info@kunstkabaaltilburg.nl De kosten zijn €45,- voor 3 lessen.

 

|Doorsturen