Uit

Biënnale Brabant in Koepelhal

Door Peter van Oirschot

VUGHT/TILBURG - Van 10 tot en met 26 november organiseert Van Loon Galleries voor de derde maal Biënnale Brabant in de Koepelhal in Tilburg. De Biënnale is een belevingsexpositie met bijzondere kunst en verlichting; van schilderijen tot beelden en van fotografie tot glassculpturen. De Koepelhal vormt de perfecte setting voor een reis langs uiteenlopende kunstwerken van meer dan 40 nationale en internationale kunstenaars.

Op aanvraag worden er voortdurend rondleidingen en lezingen georganiseerd, zowel door medewerkers van Van Loon Galleries, als door kunstenaars zelf.

De expositie is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar aan de entree. Kijk voor meer informatie op www.biennalebrabant.com

Voor lezers van de Tilburgse Koerier is het bezoeken van Biënnale Brabant extra interessant. Via de webshop van het evenement kunnen lezers een e-ticket code invoeren, waarmee lezers 50% korting ontvangen op de tickets.

Reguliere entreeprijs is €10,-, gereduceerd dus €5,-. Tickets zijn verkrijgbaar op www.biennalebrabant.com/tickets. Code voor een e-ticket zal zijn: BB17-koerier

|Doorsturen