Uit

Brits topduo Honne komt naar Festival Mundial!

Door Caroline van de Oetelaar van Tilburgse Koerier

Festival Mundial is enorm trots aan te kunnen kondigen dat de mannen van Honne deze zomer het podium gaan bestormen met hun warme elektrosoul! Met hun debuutalbum ‘Warm On A Cold Night’ veroverden ze de harten van menig muziekliefhebber en inmiddels kunnen ze zich scharen onder de grote namen.

Je kent ze sowieso van de hits ‘Good Together’, ‘Gone Are The Days’ en ‘Someone That Loves You’. De Britse band schopte het binnen 3 jaar zo ver dat ze zowel hitnoteringen als uitverkochte wereldtours op hun naam hebben staan. Honne is goed voor 20 miljoen Spotify streams. Ze worden zelfs vergeleken met Michael Jackson!

De bandnaam vloeit voort uit het Japanse woord voor ‘ware gevoelens’. Zelf omschrijven zanger Andy en producer James hun sound als ‘babymaking music’; “We horen van veel fans dat onze nummers de soundtrack zijn voor hun relatie. Van de eerste ontmoeting tot de eerste date, van een break-up tot De Daad.” Heerlijk toch? Wie weet wordt Honne ook de soundtrack van jouw leven. Er is maar één manier om daar achter te komen. Koop vandaag nog je ticket voor Festival Mundial via www.festivalmundial.nl/tickets. Wacht niet te lang, voor je het weet is het festival weer uitverkocht!

Festival Mundial is op 24 en 25 juni te vinden in de Spoorzone te Tilburg. Het festival staat bekend om zijn unieke sfeer met verrassende artiesten, een food line-up om van te watertanden, straattheater en nog zoveel meer.

|Doorsturen