Lezersacties

Buurman & Buurman komen klussen in Tilburg

Door Caroline van de Oetelaar

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN, U KUNT NIET MEER DEELNEMEN

TILBURG - Buurman en Buurman komen op dinsdag 1 mei klussen in Theaters Tilburg. De Tilburgse Koerier mag 5x 2 kaarten weggeven voor deze leuke voorstelling.

Oh nee! Buurman en Buurman hebben last van mollen. Hun hele tuin gaat eraan. Dus gaan de buurmannen op mollenjacht. Geen probleem voor een buurman. Maar als blijkt dat de mollen onder hun huis zitten, hebben ze wel een probleem. Of toch niet...? Buurman en Buurman, wie kent ze niet? De mannen zijn al jarenlang een enorme hit op tv. Maar ook in het theater weten de klussers er een potje van te maken. In de meivakantie komen ze Theaters Tilburg op stelten zetten. Als dat maar goed gaat! Er zijn op 1 mei voorstellingen om13.30 en 15.30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013-543 22 20 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg.

De Tilburgse Koerier mag 5x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling van Buurman en Buurman op 1 mei om 15.30 uur in Theaters Tilburg. Winnen? Beantwoord dan de volgende vraag:

Uit welk land zijn de Buurmannen oorspronkelijk afkomstig?

a) Nederland

b) Verenigde Staten

c) Tsjechië

Stuur je antwoord voor dinsdag 24 april naar lezers@tilburgsekoerier.nl onder vermelding van je naam en mailadres. Je krijgt automatisch bericht als je gewonnen hebt.

|Doorsturen

Van den Bosch

2018-04-19 19:44:48

Antwoord C  Tsjechië 

A JE TO!