Carnaval

Carnavalsorkest 't Nipt bestaat 11 jaar


TILBURG - Carnavalsorkest 't Nipt viert op vrijdag 9 februari het 11-jarig jubileum bij café de Taverne, Bredaseweg 68 in Tilburg. De feestavond start om 20.30 uur en wordt georganiseerd in samenwerking met canavalsvereniging de TavernePlekkers.

Het uit elf leden bestaande gezelligheidsorkest 't Nipt is ontstaan uit een vriendengroep met als uitgangspunt samen muziek maken, carnaval vieren en plezier maken. Het in rood en wit uitgedoste orkest start de carnavalsdagen altijd met een gezamenlijke brunch. En de dag wordt steeds afgesloten met eieren en spek. Een deel van 't Nipt loopt jaarlijks mee in d'n Opstoet op carnavalszondag. Met hun rood-witte lakjassen vielen ze daar al regelmatig in de prijzen. Op muzikaal gebied werken ze ieder jaar met een wisselend thema, dit jaar 'Uit de oude doos'. Het orkest staat al elf jaar onder muzikale leiding staat van Erik Potters en speelt alleen met carnaval. Het gezelschap bezoekt dan diverse carnavalsverenigingen in Tilburg, Berkel-Enschot en diverse omliggende dorpen. In de middagen doen ze vaak verzorgings- en bejaardentehuizen aan.

Om het voortbestaan van de band te garanderen, is 't Nipt op zoek naar blazers. Zijn rood en wit jouw kleuren, gaan muziek en plezier bij jou ook hand in hand, speel je een blaasinstrument en nipte gij tijdens carnaval ook graag aan een pilske of unne Schrobbelèr, stuur dan een e-mail naar het adres ut.nipt@gmail.com

|Doorsturen