Uit

CCCK winterse sing-a-songwriterwedstrijd


TILBURG - Kom al lekker in kerstsfeer met de jaarlijkse muzikale strijd en gezelligheid op de Korvel. Voor de zesde keer op rij organiseren Peerke en Berlijn Café op zondag 23 december de Christmas Carol Contest Korvel (CCCK). Dat wordt weer lekker winters loungen bij Peerke aan de Korvelseweg 159, terwijl Berlijn Café klaar staat met een pop-up-bar met glühwein, warme choco en biertjes.

Muzikanten uit de regio Tilburg gaan in de meubelwinkel van initiatiefnemer Peerke de strijd met elkaar aan en proberen het beste winterliedje te schrijven. De aftrap is om 14.00 uur met blaaskwintet De Vijf Wijzen. De artiesten brengen niet alleen hun zelfgeschreven kersthit ten gehore, maar zullen ook nog 2 à 3 andere (eigen) nummers laten horen. De kerstliederen worden beoordeeld door kundige jury: zangeres Emmerell, zanger André van den Bogaart en componist Maarten Hartveldt. Naast de juryprijs (1e, 2de en 3de plek) is er ook een publieksprijs te bemachtigen.

De line-up bestaat uit Sealow, Wouter van Weert, Kathleen Willems, Mai Romswinckel, Claudy Wolfs, Koek en Trommel en Roxy Westerhuis. De toegang is gratis.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld