Uit

Concert Liseth & The Lost and Found

Door een lezer

TILBURG - Stichting Kunstprojecten Tilburg presenteert op vrijdag 26 januari het concert van “Liseth & The Lost and Found” in de showroom van autobedrijf Probaat, Leharstraat 21, Tilburg Noord.

Inloop concert: 20.00 uur met koffie en thee.
Concert van: 20.30 uur tot 21.30 uur.
Entree: 10 euro inclusief koffie of thee.
Reserveren concert via: info@kunstdichterbij.nl

Liseth Horsten, Eric van Dijsseldonk en Lucas Beukers vormen samen het trio “Liseth & The Lost and Found” - singer-songwriter, americana
Na een jaar van solo optredens, duo optredens met gitarist/zanger Eric van Dijsseldonk en andere muziekprojecten, is het weer tijd voor singer-songwriter Liseth Horsten om met haar trio aan de slag te gaan: 'Liseth & The Lost and Found' - aangevuld met contrabassist Lucas Beukers - speelt eigen repertoire van Liseth, soms aangevuld met een handvol songs van Eric en eigen interpretaties van americana helden zoals Neil Young en Gillian Welch.
Eric van Dijsseldonk is voor de liefhebber van rootsy popmuziek geen onbekende: hij speelde bij o.a. JW Roy en sixties band The Revolvers, deed theatertournees met Ricky Koole en Leo Blokhuis, en is ook zelf actief als zanger en liedjesschrijver. Lucas Beukers is een van de meest gevraagde bassisten uit Tilburg; hij speelde met o.a. Gé Reinders, Frederique Spigt en Marcel de Groot, en is te horen op CD's van uiteenlopende muziekprojecten.
Liseth Horsten zelf is volgens haar fans en bandgenoten misschien wel het best bewaarde geheim van Tilburg. Ze schrijft wonderschone folky americana songs met een country-knipoog.

Kijk en luister de website: www.lisethhorsten.nl

Kijk en luister Liseth & The Lost and Foundlive: 

 


Reserveer tijdig voor dit bijzonder trio ! Met Vriendelijke groet, Henk Verhoeven Stichting Kunstprojecten Tilburg info@kunstdichterbij.nl tel: 013 – 543 33 49, 06 – 447 45 911.

|Doorsturen