Uit

Concordia Berkel-Enschot in serie 'Verrassende Ontmoetingen'

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op zondag 25 juni vormt de VerkadeFabriek in 's-Hertogenbosch het fraaie decor voor een gevarieerd en sprankelend concert in de serie 'Verrassende Ontmoetingen'.

Ad Kruize

Harmonieorkest Concordia uit Berkel-Enschot en de befaamde Fanfare St. Caecilia uit Schimmert verlenen hun medewerking. Een glansrol is daarbij weggelegd voor soliste Fabiënne van Gestel (klarinet). Aanvang om 14.30 uur. De presentatie is in handen van Eveline Passier.

Harmonie Concordia brengt partituren mee van Wolfgang Amadeus Mozart, Steven Reineke, Frank Ticheli en Andrew Lloyd Webber.

Het eerste werk is de Ouverture uit Die Zauberflote van Wolfgang Amadeus Mozart. Na deze ouverture soleert Fabiënne van Gestel in het Adagio uit Klarinet Concert in A Majeur van Wolfgang Amadeus Mozart. Vervolgens hoort u The witch and the saint van Steven Reineke en Abracadabra van Frank Ticheli. Met de kaskrakende musical van Andrew Lloyd Webber The phantom of the opera sluit Concordia het gedeelte voor de pauze af.

Na de pauze is het podium voor Fanfare St. Caecilia uit Schimmert. Geopend wordt met het Symfonisch gedicht 'Koit' van Heino Eller. Als tweede werk hoort u On the Shoulders of Giants van Peter Graham. Van Alfred Reed hoort u vervolgens El Camino Real. Daarna geven de Limburgse musici nog een visitekaartje af met American Fantasy van Marc van Delft.

Entree: 15,00 euro, inclusief pauzedrankje, garderobe en programmaboekje. Kaartverkoop: tel. 073-6818150, e-mail verkadefabriekinfo@verkadefabriek.nl, www.verrassendeontmoetingen.nl

|Doorsturen