Uit

Danny de Munk nog één keer te zien in Ciske de Rat


Tilburg - Een van de bekendste musicals van Nederland is van dinsdag 18 t/m zondag 23 april te bewonderen in de schouwburg van Theaters Tilburg. Danny de Munk kruipt nog eenmaal in de huid van Cis de Man, hiermee neemt hij afscheid van de rol van zijn leven.

Foto: Stef Nagel

In 1984 stal Danny de Munk als Ciske de Rat de harten van het Nederlandse publiek. Meer dan twee miljoen bezoekers zagen destijds de film. Ook de gelijknamige musical in 2007 bleek mateloos populair en werd onderscheiden met maar liefst zeven Musical Awards. Danny de Munk kruipt nog éénmaal in de huid van Ciske. Hiermee neemt hij afscheid van de rol van zijn leven, in een volledig nieuwe productie van de ontroerende, Oerhollandse musical over het jochie met zijn brutale streken en hart van goud. Tijdens het Musical Awards Gala van 2017 won Ciske de Rat o.a. de award voor 'Beste grote musical'.

De musical Ciske de Rat is gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker en vertelt het beroemde verhaal van het Amsterdamse straatschoffie Ciske. Naast het verfilmde verhaal van de kleine Ciske, wordt in de musical ook het verhaal van de volwassen Cis de Man verteld. Krijgt hij, na de onfortuinlijke moord op zijn moeder in zijn jeugd, een tweede kans? Zal hij ooit de liefde vinden en durven te omarmen? Want wie wil nou blijven zingen: Ik voel me zo verdomd alleen?

Verkoopinformatie
Ciske de Rat is van dinsdag 18 t/m zondag 23 april te zien in de schouwburg van Theaters Tilburg. Tickets kosten € 44 | € 37 (incl. servicetoeslag). Kaarten zijn verkrijgbaar op www.theaterstilburg, aan de balie van InfoService & Tickets of telefonisch via 013 543 22 20.

 

|Doorsturen