Uit

De zestien smaakmakers van Hap Stap


TILBURG - Dit jaar vindt in het Pinksterweekend van 7 tot en met 10 juni in de Interpolistuin de 24ste editie plaats van het Tilburg Hap Stap Festival.

foto: Boefkik

Naast bekende namen als Te Koop in Tilburg, Kok Verhoeven, De Postelse Hoeve, Cookaholics, Karakter, De Commanderie, Grand café Puur, Eethuis Twintig, Bojangles, De Kazerne, Gember & Sereh, MEAT en Auberge du Bonheur is er dit jaar ook een aantal nieuwkomers te verwelkomen.

Sinds enige maanden is Club Jolie te vinden aan de Piushaven. Deze smaakmaker heeft als motto 'Keep it simple'. Ze komen dit festival met een verrassend oer-Hollands stamppotje, het proberen waard.

De Carpacciobar is een andere debutant. Het restaurant serveert carpaccio's in de meest brede zin van het woord: vlees, vis, groenten en zelfs een dessert.

Café Bakker gaat doen waar het goed in is. De grillmeister gaat aan de slag en zal een lekkere burger serveren.

Laatste nieuwkomer is Miss Bien Chanternel. Beter bekend als dans- en borrelcafé, maar op Hap Stap laten ze zien ook heerlijke (vegetarische) gerechten te kunnen maken.

De smaakmakers van deze editie hebben veel aandacht besteed aan glutenvrije en vegetarische gerechten. Zo is er voor ieder wat wils. Kom het proeven en beleven tijdens Hap Stap.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld