Uit

DongenIce brengt volop overdekt schaatsplezier

Door Petra Jansen

DONGEN - Aflopen weekend heeft DongenIce voor de dertiende keer haar deuren geopend op het Wilhelminaplein in Dongen.

Meer dan 200 vrijwilligers staan klaar om iedereen een winterse beleving te bieden met een overdekte schaatsbaan, een roetsjbaan en een verwarmde winterhuiskamer met lekker eten en drinken. Ook inwoners uit Tilburg kunnen gedurende de kerstvakantie tot en met zondag 5 januari 2020 weer volop schaatsen, roetsjen en genieten van de vele (muzikale) activiteiten op de overdekte schaatsbaan en in de gezellige winterhuiskamer.

Jong en oud

DongenIce heeft een programma voor jong én oud. Elke zondagochtend is er peuter- en kleuterschaatsen. De hele baan is dan voor de kleintjes en hun begeleiders. Mascotte D’Ice is er om een handje te geven en zelfs prinses Elsa van Frozen komt op 29 december langs. Er zijn speciale uren voor senioren. En de oudere jeugd kan tijdens het discoschaatsen op vrijdag 20 en 27 december een lekkere beat verwachten. Een andere topper van DongenIce is de befaamde Jumbo Roetsjbaan. Op zaterdag 28 december is er zelfs een heuse roetsjrace. Wie de snelste tijd roetsjt, ontvangt een prijs.

BuitenGewoon Schaatsen

Sinds twee jaar is er ook een programma voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Echt een succes en dit jaar onder de naam ‘BuitenGewoon Schaatsen’. Zaterdag 21 december is er zelfs een optreden van De Dorini’s vanaf half twaalf. Een programma dus voor jong én oud, waarbij je kunt genieten van schaatsen en roetsjen en onder het genot van een hapje en drankje met familie en vrienden lekker warm kunt genieten van DongenIce. Kijk voor een volledig programma en tijden op www.DongenIce.nl of volg DongenIce op Facebook en Instagram.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld