Uit

Drie Kruikenconcerten in jubileumjaar

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Het Kruikenconcert is een jaarlijks terugkerend concert waar diverse muziekstijlen, zoals klassiek en pop, elkaar ontmoeten. De concerten zijn vaak binnen enkele minuten uitverkocht en staan opnieuw garant voor de muzikale start van carnaval in Kruikenstad. In dit 5x11 jubileumjaar staan in de schouwburg van Theaters Tilburg liefst drie Kruikenconcerten op het programma, op dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 februari. Aanvang telkens om 20.11 uur.

Het Kruikenconcertorkest neemt de Kruiken en Kruikinnen mee op een muzikale route van de prinsenouverture via fraaie klassieke melodieën en eigentijdse stoere beats richting de eindborrel van de avond. Diverse nieuwe en vertrouwde solisten treden tijdens de concerten op. Bevlogen muzikale talenten van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten zorgen voor de basis.

De special guest, tot het laatst geheim gehouden, maakt de avond compleet. In eerdere edities traden o.a. Marco Borsato, Guus Meeuwis, Roel van Velzen en Paul de Leeuw op als special guest.

Kijk voor de kaartverkoop op www.theaterstilburg.nl

|Doorsturen