Uit

Drie producties Fontys Muziek- en Musicaltheater

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Fontys Academie voor Muziek- en Musicaltheater presenteert binnenkort de drie producties Schreeuwen!, Titanic de musical en The Addams

Family.

Schreeuwen! wordt gepresenteerd op vrijdag 16, zaterdag 17 en maandag 19 juni om 20.00 uur en zondag 18 juni om 15.00 uur in het MIDI theater aan de Heuvelring.

Een nieuwe generatie klassieke zangers en acteurs, de toekomst van de opera, nodigt u uit voor hun wereldpremière van de muziektheaterproductie Schreeuwen! Een hedendaagse opera over het studentenleven en al het lief en leed wat daarbij komt kijken. Binnen de voorstelling passeren verschillende prachtige aria's en ensembles de revue; van Bizet tot Weill, van Mozart tot Britten.

Reserveer kaarten à € 10,00 (scholieren-/studentenprijs € 5,00 opvertoon pas) via

fontys.nl/fhkagenda

Titanic de musical staat in Schouwburg Tilburg op vrijdag 23, zaterdag 24, zondag 25 en maandag 26 juni om 20.15 uur.

De onzinkbaar geachte Titanic droeg de onbegrensde dromen van honderden mensenlevens in zich en was het symbool van een nieuw tijdperk van grenzeloze vooruitgang. Haar tragische ondergang in de vroege uren van 15 april 1912 was een waarschuwing voor overmoed en zette de mensheid weer met beide benen op de grond. Maar niet voor lang ...

Kaarten à € 10,00 via

theaterstilburg.nl

The Addams Family staat op de planken van CC Jan van Besouw in Goirle op vrijdag 30 juni om 20.00 uur en zaterdag 1 juli om 15.00 en 20.00 uur.

Een echte Addams laat zich pas wekken door het maanlicht. Een graflucht om zich heen zo nu en dan, de geur van bloed, daar smult ie van. Maar wat als Wednesday, de puberdochter van deze hechte duistere New Yorkse familie, last krijgt van haar hormonen en verliefd wordt op de brave burgerzoon Lucas Beineke?

Kaarten à € 10,00 via

janvanbesouw.nl

Deze voorstellingen maken deel uit van Get Out 2017, dat bestaat uit meer dan 150 optredens en eindvoorstellingen door alle studenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK). Kijk op fontys.nl/fhkagenda voor meer informatie en alle voorstellingen van FHK-studenten.

|Doorsturen