Uit

'Eine Romantische Reise' met La Renaissance

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Het Tilburgs Mannenkoor La Renaissance leeft van concert naar concert, maar het hoogtepunt is telkens het grote, tweejaarlijkse concert in de Tilburgse Concertzaal.

Op zaterdagavond 18 november wil La Renaissance na een jaar van voorbereiding weer op sublieme wijze voor de dag komen. Het koor presenteert dan een concert onder leiding van dirigent Carl van Kuijck. Begeleid door vaste pianist Ben Martin Weijand en meegevoerd op de klanken van het Möbius Ensemble Tilburg neemt La Renaissance u mee op reis naar tijden van weleer, met onvergetelijke melodieën uit het verleden.

 

U neemt als gast deel aan een verrassende en boeiende tocht met herkenbare, Duitstalige muziek uit de romantische epoque. Onder de noemer 'Eine Romantische Reise' staan mooie aansprekende melodieën op het programma van bekende componisten als Mozart, von Weber en Schubert. Vier professionele solisten zorgen voor een nog rijkere muzikale schakering en filmische achtergrondbeelden en balletwerk fleuren het geheel extra op en verlevendigen de totale muzikale ervaring. Stap in voor een muzikale reis door de Duitse romantiek.

 

Het concert vangt aan om 20.00 uur in Concertzaal Tilburg. Kaarten kosten €19,75 in de voorverkoop en zijn te bestellen bij Jan Kennis, tel. 013-4560148, e-mail kaarten@mannenkoor-la-renaissance.nl en door het juiste bedrag over te maken via banknummer NL74 RABO 0121 6813 43 t.n.v. Tilburgs Mannenkoor La Renaissance.

|Doorsturen