Lezersacties

Ernst, Bobbie en Geklungel in de Jungle

Door Caroline van de Oetelaar

Tilburg - Humor, spanning en lekker meezingen. De nieuwe familieshow (vanaf 4+ jaar) van Ernst, Bobbie en de rest heeft het allemaal! Ernst en Bobbie krijgen een haast onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Hiervoor reizen ze af naar de jungle en dit gaat niet zonder problemen. Gelukkig weten Ernst en Bobbie met behulp van de kinderen in de zaal de klus toch te klaren.

Geklungel in de Jungle van Ernst, Bobbie en de rest is een doldwaze familievoorstelling waar veel te lachen valt voor zowel de kinderen als hun ouders. Na twintig jaar optreden in het theater en op internet en televisie, zijn Ernst en Bobbie niet meer weg te denken uit het Nederlandse kinderentertainment. In deze bijzondere voorstelling wordt hun 20-jarig jubileum groots gevierd en zullen alle grote hits voorbijkomen. Lekker meezingen en meelachen met dit komische duo dus!

Op zondag 21 oktober om 13.30 uur kun je de podiumkunsten van Ernst en Bobbie komen bewonderen in de Schouwburg van Theaters Tilburg. Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg.

 

Maak kans op vrijkaarten!

In samenwerking met Theaters Tilburg geeft de Tilburgse Koerier 3x 2 tickets weg voor Geklungel in de Jungle van Ernst, Bobbie en de rest. Wil je kans maken? Mail je adresgegevens en telefoonnummer vóór 15 oktober naar lezers@tilburgsekoerier.nl. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

 

|Doorsturen

Tilburg in Beeld