Uit

Familiemusical Brandweerman Sam

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, staat met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter op zondag 27 mei in Theaters Tilburg met de succesvolle familievoorstelling 'Sam redt het Circus'.

Samen met zijn vrienden beleeft Brandweerman Sam weer een spannend avontuur in het theater. Dit keer komt het circus naar Piekepolder. De circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staat Brandweerman Sam met zijn team altijd paraat. Deze voorstelling, boordevol vrolijke muziek, dans en humor, is geschikt voor het hele gezin.

Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Sam en zijn vrienden naar de foyer voor een uitgebreide ontmoeting met het publiek.

De voorstelling begint om 13.30 uur. Kaartprijs v.a. €14,50, exclusief reserveringskosten. Reserveren kan via www.theaterstilburg.nl of telefonisch via 013-5432220.

|Doorsturen