Uit

Foodtruckfestival Rrrollend naar Oisterwijk

Door Peter van Oirschot

OISTERWIJK - Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 september komen de foodtrucks van Rrrollend tot stilstand op de Lind in Oisterwijk.

Liza Dikkerboom

Het plein wordt gevuld met tientallen foodtrucks, speciaalbier-bar en nog veel meer. Rrrollend staat bekend om de knusse gezelligheid. Dit jaar kunnen bezoekers in Oisterwijk voor het eerst de 'Rrrollend naar huis'-foodproeverij uitproberen, die vorige maand tijdens de XXL-editie in Den Haag is geïntroduceerd. Alle foodtrucks bieden naast hun standaard menu ook mini-gerechten voor slechts één muntje, waardoor fijnproevers hun eigen proeverij kunnen samenstellen. Tijdens Rrrollend Oisterwijk kunnen bezoekers genieten van een divers aanbod aan culinaire specialiteiten, maar ook van muzikale optredens en entertainment voor de allerkleinsten.

Het festivalterrein van Rrrollend Oisterwijk is gratis toegankelijk, de foodtrucks en bars werken met muntjes. In het aanbod van de 20 foodtrucks wordt ook rekening gehouden met vegetariërs, veganisten en voedselallergieën. Bezoekers kunnen kiezen uit verschillende 'proeverijen', zoals een specialbier- bar of cocktailproeverij. Tevens kunnen bezoekers bij hun eerste drankje voor één muntje een glas aanschaffen, die bij elk volgend drankje vervangen wordt door een schoon glas. Aan het eind van de avond mag het Rrrollend-glas mee naar huis of gedoneerd worden aan CliniClowns. Sinds de start met dit systeem haalde Rrrollend op deze manier al ruim € 15.000,- op. Tijdens Rrrollend Oisterwijk kunnen bezoekers genieten van allerlei culinaire specialiteiten maar ook van muzikale optredens van o.a. Mo & Eli, DJ Erik Lourenssen, Sander Nijbroek en JMMSTR, Joost Vetter, The Soulmates en vele anderen. Voor de kinderen zijn er tevens uitgebreide entertainmentprogramma's, een draaimolen en spellen.

 

Rrrollend Oisterwijk vindt van 1 t/m 3 september plaats en is op de volgende tijden geopend: vrijdag 1 september van 16.00-23.00 uur; zaterdag 2 september van 12.00-23.00 uur; zondag 3 september van 12.00-21.00 uur. Meer informatie: https://rrrollend.nl/

|Doorsturen