Uit

Grootste indoorcarnavalsevent in Tilburg komt eraan


TILBURG - Nog ruim een week en dan barst het feestgedruis los tijdens het carnavalsfeest van de Flepsteppers in Theaters Tilburg.

Corné Hannink Fotografie

Op vrijdagmiddag 9 februari luiden de Flepsteppers Carnaval 2018 in met het Seniorenfist. Na het Seniorenfist volgen Et Tulpefist, Kouwvoetenfist en het Kènderfist. Heel veel fist in Theaters Tilburg dus!

Op vrijdag gaan de vuutjes van de vloer in de studio tijdens het Seniorenfist. Dit jaar zijn te gast Ronnie Tober, Tonprater Christel van den Dungen, Blaaskapel de Frutbloaze en heul veul anderen. Zaterdag tijdens Et Tulpefist kun je tot diep in de nacht genieten van spetterende showbands en de beste artiesten, onder het genot van een goed glas bier in een fantastische carnavalssfeer. Op het programma staan optredens van o.a. coverband Session, Tony Terrific en Marc van Alphen.

Na d'n Opstoet op zondag in het centrum van Tilburg kan iedereen zich gratis warm hossen bij Theaters Tilburg in de studio. Op dinsdag is het vanaf 14.00 uur tijd voor het Kènderfist. Een middag vol muziek, de Kènderdisco van Peer de Graaf en diverse acts. De jonge carnavalsvierders kunnen zich daarnaast uitleven in het kinderspelletjesparadijs: een speciale, glas- en rookvrije ruimte met verschillende springkussens, een hiphop workshop, professionele schmink, popcorn en suikerspinnen. As ge nie bent gewist, dan hedde hil wa gemist!

Kijk voor toegangsprijzen en tickets op www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013-5432220 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg.

|Doorsturen