Uit

Haghorst weer in het teken van Spektakel

Door Peter van Oirschot

HAGHORST - Komend weekend vindt de 37ste editie plaats van het Haghorst Spektakel, een evenement voor de hele familie.

Het jaarlijkse festival wordt breed gedragen in Haghorst. Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 augustus biedt het Spektakel veel humor, muziek en ander vertier.

De humor is vooral gereserveerd voor vrijdagavond 10 augustus. Tonprater Toos van Bokhoven (Berry Knapen) leert het publiek alles over midlifecrisissen. Ari Trekgraag (Dirk Kouwenhoven) zal tandproblemen aanpakken en Papa Piet (Piet Blankers) laat zijn licht schijnen over het ouderschap. DJ 2 Trakx zorgt voor de muzikale omlijsting.

Zaterdag 11 augustus staat in het teken van het Spektakel Funhouse, met een centrale rol voor sport, bier en gezelligheid. De hele avond is er dancemuziek, met medewerking van o.a. El Chapo & Friends en Ruudless & Christakoff als slotact. In de grote tent is het feest met Steekje Löss, Lanterfantje, Aap Uit De Mouw, David Ghetto en Buren van de Brandweer.

Het programma op zondag is voor de hele familie. Van 13.00 tot 17.00 uur kunnen kinderen zich gratis uitleven in Kinderland, waar ook gratis ranja te verkrijgen is en zelf snoepzakjes gemaakt kunnen worden. Volwassenen kunnen deze middag deelnemen aan een bierproeverij. Het Spektakel sluit zondagavond muzikaal af met de Hollandse toppers Ferry de Lits, Frank Verkooyen, Henk Bernard, PartyFrieX en Rudy de Wit. De entree is tot 18.00 uur gratis. Daarna betalen bezoekers ¿5,- aan de deur.

|Doorsturen