Lezersacties

Hakken in het Leijpark

Door Caroline van de Oetelaar van Tilburgse Koerier

TILBURG - Goed nieuws voor wie met weemoed terugdenkt aan de tijd van gabberhouse en eurodance: op zaterdag 30 juni is er weer een Back 2 the 90’s in het Leijpark.

Vorig jaar vierde het festival zijn 5-jarig jubileum. Voor de zesde editie is besloten wat vernieuwing aan te brengen. Zo komt er een extra podium met een knipoog naar de zero’s. En je vindt in het Leijpark ook diverse kermisattracties en andere activiteiten. Maar het belangrijkste blijft natuurlijk de muziek. Back 2 the 90’s verrast weer met een ijzersterke line-up. Zo zijn onder ander Gigi D’Agostini, the Outhere Brothers, Paul Elstak, Twenty 4 Seven en de Party Animals te vinden op het hoofdpodium. Op de Zero stage staan oude bekenden als K-otic, Jody Bernal, Lasgo en Def Rhymz. Kijk voor alle informatie op www.back2the90s.nl.

Lezersactie
De Tilburgse Koerier mag 25x2 vrijkaarten weggeven voor deze spetterende danceparty in het Leijpark. Kans maken? Stuur dan uiterlijk maandag 25 juni 12.00 uur een mailtje naar lezers@tilburgsekoerier.nl onder vermelding van ‘Back 2 the 90’s’. Winnaars krijgen automatisch bericht.

|Doorsturen