Uit

Hans Klok laat het spoken in Theaters Tilburg

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Na het groot succes van vorig seizoen komt Hans Klok opnieuw met zijn voorstelling House of Horror naar Theaters Tilburg.

Op dinsdag 28 en woensdag 29 november trakteert Hans het publiek op een grootschalige show met freakachtige wezens als vampiers, heksen, trollen en andere onaardse creaturen. In House of Horror worden alle illusiegrenzen overschreden. Aanvang beide keren om 20.15 uur.

In een spel dat zijn weerga niet kent wordt Hans voortdurend belaagd door zijn bloeddorstige achtervolgers. Steeds neteliger worden de situaties waarbij zelfs de hulp van zijn circusvrienden onontbeerlijk is om Hans te redden uit de klauwen van zijn demonen. Wie wint dit macabere spel in House of Horror? In tal van nieuwe illusies zien we hoe een onverschrokken Hans Klok de strijd aangaat. Het publiek voor wie eveneens een bijzondere en actieve rol is weggelegd zal in deze griezelversie een totaal nieuwe Hans Klok zien.

Met revolutionaire projecties en speciale effecten wordt men meegezogen in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt. Horrorfans van jong tot oud worden op hun wenken bediend in deze grootschalige familieshow. Internationaal bekroonde circusacts staan eveneens op het programma en uiteraard ziet u de "master of magic" zelf, in vele, vele gedaantes en verschijningen. Kroonluchters flikkeren, geesten dwalen over het toneel en ergens klinkt het klaaglijk gehuil van een baby. Kortom: het gaat spoken in Theaters Tilburg.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg.

|Doorsturen