Uit

"Het Blauwe Tover-ven” in het poppentheater

Door Caroline van de Oetelaar van Tilburgse Koerier

Op woensdag 7 en woensdag 29 juni 2017 speelt Marleen Groenland de voorstelling: "Het Blauwe Tover-ven" in theater ,,De Witte Lelie” het kleine theater op het terrein van het grote natuurtheater in Oisterwijk. De voorstelling begint om 15.00 uur.

”Het Blauwe Tover-ven” is een zomers verhaal, waarin het bosvrouwtje samen met de poppen en de kinderen van alles beleeft.
In een donker hol onder de grond woont het aardvrouwtje, helemaal alleen. Ze wil graag in het Blauwe Tover-ven wonen, om er zo vrij als een vis te kunnen leven. Zal dat wel lukken, nu ook de waterpester in het ven is gekomen? Op een speelse wijze wordt er verteld wat er in en om een ven leeft en groeit.

Na de voorstelling is er een boswandeling/speurtocht, waarbij de kinderen de tovervis zoeken die de heldere waterstenen bewaart.

De voorstelling is bedoeld voor ieder vanaf vier jaar . Bij het theater is een speeltuin. De entree bedraagt € 5.00 per persoon.
Reserveren : tel 013 5284008 t.a.v. Marleen Groenland of via email : marleen@groenelandtheater.nl

Adres: theater “De Witte Lelie”. Dit theater ligt bij boscafé “De Rode Lelie” bij het Natuurtheater in Oisterwijk. Adervendreef 4a , 5062ST Oisterwijk

Meer informatie? Dan kunt u terecht op de website: www.groenelandtheater.nl of www.natuurtheater.nl

|Doorsturen