Uit

Hexagon Ensemble in het Cenakel

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Elke tweede zondag van de maand organiseert Stichting Muziek Evenementen Tilburg een bijzonder kamermuziekconcert in de voormalige kloosterkapel van het Cenakel, Cenakel 1 in Tilburg. Op 11 maart is het laatste zondagconcert van dit seizoen met het Hexagon Ensemble. Aanvang om 12.30 uur.

Sinds 1991 verzorgt het Hexagon Ensemble vele succesvolle optredens. Musiceren op het allerhoogste niveau is een voortdurende en aangename uitdaging voor het Hexagon Ensemble. Het kenmerkt zich dan ook door een verrassend repertoire, zichtbaar spelplezier en multidisciplinaire programmering. Het speelt overrompelend, indringend en virtuoos. Met hun uitgesproken keuzes uit klassiek, twintigste-eeuws en hedendaags repertoire voor blazers en piano stelt het ensemble verrassende programma's samen waarin traditie en vernieuwing aaneen worden geregen.

Het Hexagon Ensemble speelt zondag composities van Roussel, Poulenc en Mozart. Entree 12,50 euro, inclusief koffie of thee. Reserveren kan via e-mail info@cenakel.nl. Meer informatie: www.cenakel.nl

|Doorsturen