Lezersacties

‘How to train your dragon 3’ in de bioscoop

Door Caroline van de Oetelaar

TILBURG - Vanaf 12 januari draait de animatiefilm ‘How to train your dragon 3’ in de bioscopen. Lezers van De Tilburgse Koerier maken kans op een filmpakket.

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld. Regisseur Dean DeBlois en de hele Amerikaanse sterrencast doen allemaal weer mee aan ‘How to Train Your Dragon 3’. De film draait vanaf 12 januari in voorpremière in de bioscopen, in een Nederlands gesproken versie en een originele, Engelstalige versie. ‘How to train your dragon 3’ verschijnt in 2D en 3D.

Lezersactie

De Tilburgse Koerier mag 3 filmpakketten weggeven van ‘How to train your dragon 3’ met in elk pakket 2 vrijkaartjes, een vel neptattoos, een T-shirt en een stickervel. Winnen? Stuur dan uiterlijk zondag 13 januari een mailtje met je gegevens naar lezers@tilburgsekoerier.nl. Winnaars krijgen automatisch bericht.

|Doorsturen

Jeroen Grootzwagers

2019-01-10 13:00:48

Lezersactie.

How to train your dragon 3.

Daar doe ik graag aan mee. 5 kids die het graag wel willen zien.

Rens schapendonk

2019-01-11 18:15:45

mijn zoon heeft de serie al wel 6 keer helemaal gezien. Hij vindt het geweldig. 


Tilburg in Beeld