Uit

Kaartverkoop Formule 1 Show van start gegaan

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op 25 maart is het Formule 1 seizoen losgebarsten. Veel Nederlandse Formule 1-fans kunnen zich geen race voorstellen zonder het karakteristieke commentaar van Olav Mol. In de gloednieuwe Formule 1 Show vertelt hij samen met pitreporter Jack Plooij alles over de hoogste klasse in de autosport. De kaartverkoop is van start gegaan.

Formule 1 is in populariteit de snelst groeiende sport van Nederland geworden. Mede dankzij Max Verstappen, die als eerste Nederlander een Grand Prix won in 2016. Olav Mol geeft al sinds 1991 commentaar voor NOS, RTL, SBS, Sport 1 en Ziggo Sport. Verslaggever Jack Plooij verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs. Ze staan voor het eerst in het theater om hun passie te delen. "We trakteren niet alleen op details uit de wereld van Formule 1, maar ook op anekdotes zoals het eerste interview met Michael Schumacher en de geheimen van de rijders", aldus de mannen.

Op dinsdag 26 juni staat de Formule 1 Show in de schouwburg van Theaters Tilburg. Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg.

|Doorsturen