Uit

Kaartverkoop gestart: Nick & Simon komen terug naar Tilburg!


Tilburg — Het succesvolle Volendamse duo Nick & Simon is in 2018 weer te gast in de schouwburg van Theaters Tilburg. Op donderdag 22 maart 2018 spelen de heren niet alleen oude hits, maar ook gloednieuwe liedjes van het nog uit te brengen album Aangenaam. Hoewel de kaartverkoop voor het nieuwe theater- en concertseizoen van Theaters Tilburg pas op 19 mei begint, konden deze heren niet langer wachten: de kaartverkoop is daarom op 12 april al gestart. De gewilde kaarten zijn aan te schaffen via de website van Theaters Tilburg, telefonisch via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie.

 

Na het vorige bezoek van Nick & Simon waren onze gasten het met elkaar eens: deze mannen weten hoe ze een fantastisch theaterconcert moeten geven. Twee jaar later gaat het multi-getalenteerde Volendamse duo opnieuw de theaters in, precies op het moment dat ze hun zevende album lanceren. Verwacht dus volop gloednieuw werk én de bijbehorende verhalen. Maar natuurlijk ook hits en meezingers als Pak maar m'n hand en Julia. Maak opnieuw kennis met de goedlachse, muzikale Nick & Simon. Aangenaam!

Verkoopinformatie
Nick & Simon zijn op donderdag 22 maart 2018 om 20:15 uur te zien in de schouwburg van Theaters Tilburg. Tickets zijn te koop voor € 39,50 | € 35,50 | € 29,50 (incl. servicetoeslag), en zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 of aan de balie van Theaters Tilburg.

 

|Doorsturen