Uit

Kermis Oisterwijk zoekt testgezinnen!

Door Caroline van de Oetelaar van Tilburgse Koerier

Zijn jij en je gezin échte kermisliefhebbers? Let dan goed op! Wij zijn op zoek naar gezinnen uit de gemeente Oisterwijk die graag de Oisterwijkse kermis willen beoordelen. De kermis wordt gehouden van 14 t/m 19 juli. Samen met jouw gezin, mag je op zondag 16 juli tussen 13.00-18.00 GRATIS alle vermaakzaken, oefeningsspelen, kinder- en familieattracties, eet- en verkoopzaken testen en beoordelen. We zoeken 1 gezinnen met kinderen in de leeftijdscategorie t/m 8 jaar en 1 gezin met kinderen van 9 t/m 16 jaar.

Win een dag als testgezin
Deel via deze vragenlijst jouw mooiste herinnering aan de Oisterwijkse kermis en maak kans om testgezin te worden! Jullie hebben natuurlijk wél een belangrijke taak: samen beoordelen jullie de zaken op de kermis. Jullie beoordelingen leveren een winnaar op in verschillende categorieën. Burgemeester Hans Janssen reikt op maandag 17 juli de prijzen uit aan de winnende kermisexploitanten. Aanmelden als testgezin kan t/m 30 juni.

Groot aanbod
Op de Oisterwijkse kermis staan zo’n 35 zaken opgesteld. Er komen spectaculaire attracties zoals de No Limit, leuke kinderattracties zoals de Babyflug Super Jet en heerlijke lekkernijen zoals de Sweet Chocolate Sensation. Samen zorgen al deze attracties, vermaak- en verkoopzaken ervoor dat jong en oud kan genieten van een gezellige kermis. Volg alles over de kermis via de Nieuwsklok en via het Facebookevenement “Kermis Oisterwijk 2017” van de gemeente Oisterwijk.

 

|Doorsturen