Lezersacties

Kim's Klassiek Café met o.a. Annemarijn Maandag


TILBURG - Kim's kroeg, Piusplein 61 in Tilburg, is ook dit seizoen op de klassieke toer met zondagsconcerten kamermuziek.

Solisten en ensembles van hoog niveau vertolken repertoire van de baroktijd tot in de 20e eeuw. De musici zijn studenten van de opleidingen Master of Music uit heel Nederland. Zij behoren tot de meest getalenteerde instrumentalisten en vocalisten en staan op concertpodia in binnen- en buitenland. Voor hen de uitdaging om in de intieme omgeving van Kim’s kroeg te spelen. Een bijzondere gelegenheid voor liefhebbers van klassiek én om een nieuw publiek voor kamermuziek te interesseren. Na afloop kunt u desgewenst genieten van een heerlijke lunch. Op zondag 17 maart is het de beurt aan Annemarijn Maandag en Martijn Noort en Ariana-Esmée Skverer en Nick van Kuipers.

Annemarijn Maandag studeerde in 2014 af aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten, richting Muziektheater. Hierna volgde ze haar eerste jaar Master of Music en stond ze als Papagena in Opera Spanga’s bewerking van Die Zauberflöte, The Electric Flute. Ze was te zien als solist in de concerten-reeks The Sound of Musical. Ze onderbrak haar Master om in de Duitse versie van de musical The Phantom of the Opera te spelen als ensemble, waar ze ook meerdere malen de rol van Christine Daaé op zich heeft mogen nemen. In 2017 was ze te zien in de musical Mozart in Antwerpen. Afgelopen november 2018 heeft ze haar Master of Music alsnog afgerond.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

 Annemarijn Maandag en Martijn Noort

Something’s Coming- West Side Story; In a Crowd of Thousands - Anastasia; Bookseller in the Rain - December Songs; How Glory Goes - Floyd Collins; The Light in te Piazza - The Light in the Piazza; One Second and a Million Miles Away - Bridges of Madison County.

PAUZE

Ariana-Esmée Skverer en Nick van Kuipers

Summertime - G. Gershwin - Porgy and Bess; Who am I? - L. Bernstein - Peter Pan; My House - L. Bernstein - Peter Pan

Peter Peter - Bernstein - Peter Pan

Duetten: I thought you were dead you know - L. Bernstein - Candide; O happy we - L. Bernstein - Candide

Inloop: 11.30 uur. Aanvang om 12.00 uur. Prijs: 13 euro (incl. lunch) en 8 euro (alleen concert). Reserveren voor concert en lunch uiterlijk 15 maart via welkom@kimskroeg.nl. Meer informatie: www.kimskroeg.nl

Lezersactie

De organisatie stelt voor lezers van de Tilburgse Koerier twee keer twee vrijkaarten (inclusief lunch) ter beschikking. Wie hiervoor in aanmerking wil komen dient het juiste antwoord te geven op de volgende vraag:

In welk jaar sturdeerde Annemarijn Maandag af aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten?

Stuur uw oplossing vóór maandag 11 maart in samen met uw persoonlijke gegevens door een e-mail te sturen naar het adres lezers@tilburgsekoerier.nl. Uit de juiste inzendingen worden twee winnaars getrokken die gratis kaarten ontvangen, maar wel vooraf moeten reserveren i.v.m. de lunch. Zij krijgen hierover persoonlijk bericht.

De volgende Kim’s Klassiek Café is op zondag 21 april.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld