Uit

Komische musical Charley naar Theaters Tilburg

Door Peter van Oirschot

UTRECHT - Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert dwaze verwikkelingen, gekke fysieke capriolen en gierende dialogen met dolkomische maar ook prachtige shownummers. Gebaseerd op zijn bekende komedie ‘De Tante van Charlie’ schreef hij samen met West-End en Broadway-componist Michael Reed een waanzinnige hilarische komische musical die niet eerder te zien was. Op zaterdag 23 maart (20.15 uur) en zondag 24 maart (14.15 uur) is de komische musical Charley te zien in Theaters Tilburg.

De Britse componist en dirigent Michael Reed componeert de nieuwe muziek voor Charley. Reed werkte mee aan meer dan twintig shows op West End. Hij werkte eerder samen met Van Eerd tijdens de musical Moeder, ik wil bij de revue. De wereldpremière van de musical Charley was in december 2018 in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Van Eerd speelt wederom de hoofdrol.

Als Charley gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante, om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem.. excuus.. háár laten vallen. En als het nog niet erger kon arriveert zijn lang verloren liefde Ella met de échte tante.

Jon van Eerd schittert samen met Vera Mann, Anne-mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander en Aimée de Pater.

Meer informatie, o.a. over ticketverkoop: www.theaterstilburg.nl

|Doorsturen