Uit

Koningsdag 2017 Berkel-Enschot

Door een lezer

Ook zit jaar organiseert Stichting Jeugdwerk Berkel-Enschot, in samenwerking met de horecagelegenheden uit het Brendersstraatje Koningsdag 2017. Na het succes van de afgelopen jaren is besloten hetzelfde concept voort te zetten. Het is een feestdag voor iedereen, met activiteiten voor jong en oud! De locatie van Koningsdag is wederom de Burgemeester Brendersstraat. Het programma ziet er die dag als volgt uit:

Programma Koningsdag 2017

13:00u Opening koningsdag, 13:00-17:00 Kindervrijmarkt Springkussen, stormbaan, oud Hollandse spelen, knutselen en schminken. 17:00-19:00 Bruisend avondprogramma Brendersstraatje met muziek van "The Rocking Drifters”

Kindervrijmarkt & activiteiten 

Ook dit jaar is er weer een kindervrijmarkt. Wil jij je eigen kraampje om je spulletjes te verkopen, schrijf je dan in bij Multimate (St. Willibrordstraat 15, Berkel-Enschot). De kosten voor de huur van een kraam zijn €6,00. Als je je op Koningsdag meldt bij de marktmeester, ontvang je hierbij een gratis activiteitenkaart t.w.v. €2,50, waarmee je deel kunt nemen aan de spellen en drinken en een snoepje krijgt. In verband met het Koningsdagprogramma in Tilburg is het ook mogelijk je wat later in de middag aan te melden bij je kraam. Inschrijfformulieren zijn via de website te downloaden of verkrijgbaar bij Multimate. Daarnaast zijn er voor de bezoekers weer diverse (oud-Hollandse) spelen, een springkussen, een stormbaan, een knutselactiviteit en kan je geschminkt worden. Hiervoor zijn activiteitenkaarten te koop tijdens de kindervrijmarkt. Dit jaar zijn de activiteiten opgesplitst in een kleine en grote activiteitenkaart, op de dag zelf te koop voor €1,50 en €2,50 bij de kraam van Stichting Jeugdwerk Berkel-Enschot. Zo is er dus voor ieder wat wils! Ook zullen diverse (sport)verenigingen uit Berkel-Enschot zich presenteren.

We hopen je graag te zien op maandag 27 april!

|Doorsturen