Uit

Koor Vitamine C

Door Caroline van de Oetelaar van Tilburgse Koerier

Omdat wij van Koor Vitamine C het weer eens tijd vonden om een leuke middag vol zang en gezelligheid te beleven, hebben we het plan opgepakt om een 'feestje' te organiseren. Nadat we al een aantal keer een korendag georganiseerd hebben, leek het ons een goed idee om dat nu eens nét wat anders aan te pakken.

Het is vanuit onze oosterburen over komen waaien, het Oktoberfest.
We zijn hiermee aan de slag gegaan en introduceren op 15 oktober a.s. ons Oktoberfest in ‘Vitamine C stijl’.

Omdat wij zelf natuurlijk niet heel de middag kunnen zingen, hebben we nog 2 groepen uitgenodigd om deze middag samen met ons te voorzien van de nodige muzikale invulling. Ten eerste is dat Hofkapel Nooit Gedagt, een gezellige groep muzikale duizendpoten die gedurende het jaar zelf geregeld optreden in Duitsland en die dus precies aanvoelen welke sfeer hoort bij een Oktoberfest.
Daarnaast komt ook Koor Nieuw Zuid uit Rotterdam ons ondersteunen. Hun reactie op onze vraag of ze hieraan mee wilden doen was erg enthousiast en wij weten dan ook zeker dat we met medewerking van dit vrolijke en steengoede koor, er een geweldige middag van gaan maken, die bol zal staan van gezelligheid en de welbekende 'Deutsche gemuttlichkeit'!

Vanaf 12:00 uur is iedereen welkom in Kerkstraat 34 Loon op Zand (voorheen L’Amitie), onze thuisbasis, om dit feestje, wat het gegarandeerd gaat worden, mee te maken.

Voor de innerlijke mens wordt natuurlijk ook gezorgd
Zo zijn er Duitse worsten te koop en wordt er ook nog een heerlijke soep aangeboden.
Dit alles voor een zeer lage prijs.

Wij kunnen niet wachten tot het eindelijk 15 oktober is, want alleen al het organiseren van deze middag heeft ons veel plezier bezorgd. Hopelijk zien we jullie dan!
Alvast een dikke Prosit!!

Met muzikale groet,
Koor Vitamine C

|Doorsturen