Uit

Laatste editie Notenkrakers in Paradox

Door Petra Jansen

TILBURG - Op donderdag 13 december is in Paradox de laatste editie van de muzikale talkshow Notenkrakers voor 2018. Er is aandacht voor dance, folk en rock.

Sander van den Berg

Martin Garrix, Hardwell, Armin van Buuren, Tiësto, Don Diablo en Afrojack. Al jaren draaien Nederlandse dj’s mee in de top van de mondiale dancescene. Het boek ‘Dutch Dance’ van Mark van Bergen beschrijft waarom dat het geval is. Welke invloed heeft Tilburg in de scene? Presentatoren Marc en Paul Geerts vragen het hem.

Cultureel Café

Zondag 25 november beleefde het Cultureel Café de laatste editie in Cinecitta. Met eindredacteur Ruud Erich en muzikaal redacteur Frans de Laat blikt Notenkrakers terug op de laatste jaren waarin zij samen met de andere redacteuren cultuurminnend Tilburg maandelijks op de hoogte brachten van het lokale cultuurnieuws en de laatste trends.

Vandiekomsa

De Brabantse folkband Vandiekomsa presenteert op zaterdag 26 januari een nieuw album in Paradox. Tijdens Notenkrakers geeft de band alvast een voorproefje. Ook het Tilburgse rocktrio The Red Phone is te gast. Sean Walsh, Mark Kieboom, Mathijs Vermeulen toerden onlangs voor de zesde keer in Duitsland. Notenkrakers zoekt een verklaring waarom onze oosterburen platgaan voor dit Tilburgse trio. Als afsluiting geeft Notenkrakers’ eigen popdeskundige John van Uden een audiovisueel minicollege. Het onderwerp is een verrassing. Notenkrakers begint om 20.30 uur, de deuren gaan open om 19.30 uur. De toegang is gratis. Meer informatie op de Notenkrakers-Facebookpagina: www.facebook.com/notenkrakerstilburg.

|Doorsturen