Uit

Lucy Woodward naar Paradox

Door Peter van Oirschot

TILBURG - De Amerikaanse zangeres Lucy Woodward keert ¿na eerdere succesvolle optredens op diverse Nederlandse jazzfestivals in 2018¿ terug naar Nederland in het kader van een Europese tournee.

Lucy Woodward werd geboren in Londen, bracht haar vroege jeugd door in Amsterdam maar groeide op in New York. Als zangeres werd ze bekend door haar samenwerking met Céline Dion, Rod Stewart, Chaka Khan, Joe Cocker en Snarky Puppy. In 2011 komt ze in contact met frontman Michael League van Snarky Puppy en gaat mee op tournee. Ze draagt twee stukken bij aan het met een Grammy bekroonde album `Family Dinner, Vol. 1¿, met daarop o.a. de track `Too Hot To Last¿. In 2016 brengt Woodward haar vierde album `Til They Bang On The Door¿ uit. Een all-star productie met medewerking van Snarky Puppy leden Cory Henry en Michael League, plus producer-toetsenist Henry Hey (David Bowie, Forq).

Lucy Woodward staat op zaterdag 13 oktober in Paradox, Telegraafstraat 62 in Tilburg. Aanvang om 20.30 uur. Kaarten zijn te koop via www.paradoxtilburg.nl of aan de kassa van Paradox.

|Doorsturen