Lezersacties

Medisch Centrum Best in Theaters Tilburg


TILBURG - Een strenge hoofdzuster, een slungelige stagiair en een eigenaardige dokter: ze komen allemaal voor in Medisch Centrum Best.

Arijan (Adje) van Bavel, Marloes van den Heuvel, Onno Innemee en Sabine Beens vertolken met z¿n vieren de vijftien rollen in deze klucht. De voorstelling vindt plaats op vrijdag 29 maart om 20.15 uur in de schouwburg van Theaters Tilburg.

Streekziekenhuis

Na het succes van In de Vlaamsche Pot brengt Theater van de Klucht een nieuwe tv-hit naar de planken. In Medisch Centrum Best word je een avond meegenomen naar het gekste streekziekenhuis van Nederland, waarin de wet van Murphy streng lijkt te gelden: alles dat fout kan gaan, gaat mis. Bovendien maakt de strenge hoofdzuster zich om alles zorgen, behalve om haar patiënten. Het is dan ook aan de slungelige stagiair om de afdeling draaiende te houden. Deze klucht staat garant voor een avond onbezonnen lachen.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg.

Win vrijkaarten

In samenwerking met Theaters Tilburg geeft de Tilburgse Koerier 2 x 2 tickets weg voor Medisch Centrum Best. Wil je kans maken op tickets voor deze voorstelling? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Op welke televisieserie is Medisch Centrum Best gebaseerd?

Mail je antwoord, adresgegevens en telefoonnummer vóór maandag 25 maart naar communicatie@theaterstilburg.nl De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

|Doorsturen