Uit

Meer dan 100 optredens en exposities tijdens Get Out!


TILBURG - Studenten circus, muziek, theater, dans, beeldend en vormgeving van Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK) presenteren hun eindprojecten binnenkort tijdens Get Out!

Maandenlang hebben de studenten zich voorbereid op een professionele afstudeer- of eindejaarsproject. Er is volop keuze voor iedereen. Zo worden vijf avonden in Poppodium 013 gevuld met afstuderend muzikaal Rockacademie talent (17, 18, 20, 24 en 25 juni).

Studenten van de Dance Academy hebben samen met de internationaal vermaarde choreograaf Sidi Larbi en alumnus Nemo Oeghoede gewerkt aan een nieuwe versie van 'Nomad' en hebben daarnaast nog twee nieuwe choreografie├źn op het programma staan (De Nieuwe Vorst, 7 en 8 juni). De exposities beeldend en vormgeving vinden plaats op 28 juni in de Rozenstraat en op 29 juni voor het eerst in de Wagenmakerij, in samenwerking met de master architectuur.

De vierdejaarsstudenten Circus zijn dit jaar zelf verantwoordelijk voor de regie van hun gezamenlijke eindshow. Met deze voorstelling geven de studenten hun visitekaartje af aan het werkveld. Ze spelen op 20 en 22 juni hun voorstelling in de circushal op Stappegoor. De derdejaarsstudenten zijn op 21 en 22 juni te zien in de Concertzaal van Theaters Tilburg. Theaterfestival Storm speelt tussen 17 en 21 juni op diverse locaties in Tilburg. Daarnaast zijn er zowel individuele als groepsvoorstellingen van muziek- en musicaltheater.

In Tilburg worden o.a. in Theaters Tilburg, De Nieuwe Vorst, Poppodium 013, Paradox, de Wagenmakerij en Factorium Get Out! presentaties vertoont. De presentaties zijn in veel gevallen gratis te bezoeken of kosten maximaal 15 euro per voorstelling. Op www.fontys.nl/getout staan overzichten van alle voorstellingen en exposities per discipline. Deze worden regelmatig aangevuld. Op www.fhkagenda.nl kan gereserveerd worden. Ook hier worden regelmatig voorstellingen en exposities toegevoegd.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld