Uit

Nieuw seizoen Chef’s Level van start

Door Petra Jansen

TILBURG - De zomerstop van Chef’s Level – onderdeel van R-Newt – zit erop: de leerlingkoks- en obers staan te popelen de handen weer uit de mouwen te steken. Vanaf woensdag 5 september is het Chef’s Level-restaurant in V39 geopend voor een nieuw seizoen. Een driegangenmenu is er vanaf € 15,50. Chef’s Level is een leerwerktraject waarbij jongeren zonder startkwalificatie in één jaar worden opgeleid tot horeca-assistent mbo-niveau 1. De leerlingen koken en serveren een driegangendiner onder leiding van chefkok Kevin Blaakenburg van Bonheur Horeca Groep. De jongeren worden gecoacht door jongerenwerk R-Newt, in samenwerking met Bonheur Horeca Groep, ROC Entree, gemeente Tilburg en Buurtsport. Op het menu staan onder meer parelgort met garnalen, kalfsvlees met salie en parmaham, gegrilde courgette met taleggio en tarte tatin van ananas. Om verzekerd te zijn van een tafeltje graag reserveren. Dit kan via chefslevel@r-newt.nl of via 013 - 543 01 40. Chef’s Level is iedere woensdag geopend van 18.00 tot 21.30 uur. Betalen kan alleen contant. Adres: Veemarktstraat 39.

|Doorsturen