Uit

Nieuwe namen Festival Mundial

Door Peter van Oirschot

TILBURG - De line-up van Festival Mundial is aangevuld met de nieuwe namen Brainpower & The Big Band Theory, Linde Schöne, Vaudou Game en Dialoque. Het wordt weer een feest der verrassingen op 24 en 25 juni, tijdens de 30e editie van Festival Mundial.

In 2002 schitterde hij met de nederhopklassieker 'Dansplaat' op Festival Mundial. Deze zomer is Brainpower terug om de 15e verjaardag van zijn album 'Verschil Moet Er Zijn' te vieren met The Big Band Theory; jonge muzikanten met verschillende culturele en muzikale achtergronden in funk, soul & hiphop. En met de rauwe hiphopsoul en de heerlijk eigen sound van Linde Schöne biedt het festival ook een podium aan pareltjes van eigen bodem. De Franse band Vaudou Game voegt afrofunk, blues en soul samen met West-Afrikaanse voodooritmes en ¿zang, wat garant staat voor een hypnotiserend gaaf optreden. Dialoque brengt electro naar een compleet nieuw level en improviseert live met een unieke mix van dance, jazz, funk, electro, house en techno.

Eerder maakte Festival Mundial al bekend dat Skip & Die, TenTemPiés, Los Paja Brava, Ziggy Alberts, Jeangu Macrooy en Broken Brass Ensemble komen optreden.

Tickets zijn verkrijgbaar via festivalmundial.nl/tickets

|Doorsturen