Uit

Nieuwe namen Festival Mundial 2018

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op 23 en 24 juni vindt de 31e editie van Festival Mundial plaats in de Tilburgse Spoorzone. Het festival staat bekend als hét speelterrein om nieuwe artiesten te ontdekken, heerlijk te eten bij talloze foodtrucks, ultiem te chillen en te dansen en daarnaast bezoekers te verrassen met kunst, lezingen, dans en veel meer.

Eerder werden bevestigd de artiesten Orlando Julius & The Heliocentrics, Sean Koch, Secret Rendezvous, The Cool Quest, Amartey, España Circo Este en Funkanizers. De organisatie laat weten dat ook Ebo Taylor, The Mauskovic Dance Band, Konono no. 1 & Aero Manyelo en Nubiyan Twist aanwezig zullen zijn.

Ebo Taylor is een 82-jarige Ghanese afro funk icoon die zorgt voor funky ritmes en een jazzy sound. De Grammy-winnende muziekgroep Konono no. 1 & Aero Manyelo is een lieveling van westerse Indierock en elektronische muziekfans. Nubiyan Twist brengt een uniek en aanstekelijk geluid in een mix van jazz, hiphop, afro-beat, Latin, soul, reggae en dance. The Mauskovic Dance Band combineert Cumbia, Afro-Carribean ritmes en Space Disco tot een hypnotische groove.

|Doorsturen