Uit

Nollie Dollie Festival & Dance Forest barst weer los

Door een lezer

Op woensdagavond 24 mei en donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) zullen Dance Forest en het Nollie Dollie Festival weer plaatsvinden. Beide festivals zijn te bewonderen op locatie “De Bolster” in Diessen.

Goed om te kunnen vermelden is dat in tegenstelling tot vorig jaar Dance Forest weer gratis te bezoeken zal zijn, net zoals het Nollie Dollie Festival dat altijd al is geweest. Dance Forest Dance Forest wordt een dancefeest met een geweldige line-up die het veld ongetwijfeld op z’n kop gaat zetten. Dit gratis toegankelijk evenement is voor iedere dance liefhebber, jong en oud, een must.

De muziekstijlen lopen uiteen van pop hiphop funk & reggae naar psychedelische blues rock en via 60’s freakbeat pop naar rap metal. Kortom het wordt een muzikale rollercoaster waarin je meegezogen wordt en waarschijnlijk niet meer uit kunt stappen.

Kijk voor alle info op www.nolliedollie.nl of volg een van onze facebookpagina’s Dance Forest en Nollie Dollie Festival. Tot ziens op woensdag 24 en donderdag 25 mei !!!

|Doorsturen