Kermis

Op Weg Naar Roze Maandag


TILBURG - Stichting Roze Maandag gaat dit jaar in samenwerking met partners uit de stad 'Op Weg Naar Roze Maandag'. Met onder andere het Roze Maandag Pop-Up Museum.

Tot en met 27 juli is op de 1e etage van de Bibliotheek LocHal het Roze Maandag Pop-Up Museum te vinden. Stichting Roze Maandag werkt elk jaar in samenwerking met reclamebureau Scheepens aan een campagne voor de boodschap van Roze Maandag. In de tijdelijke expo maak je kennis met de aankomende campagne én blik je terug op het roze erfgoed van een aantal van de grootste en succesvolste campagnes uit het verleden. Ga bijvoorbeeld op de foto in de levensgrote barbiedoos uit de Gay For A Day-campagne uit 2012, lees alles over de hoax uit 2014 over een omheinde Gay Village in Tilburg, blader door het Gayformatorisch Dagblad van vorig jaar en zie de originele soldaatjes die in 2013 in een roze guerrilla-actie de Tilburgse binnenstad overnamen.

Toegang

Het Pop-Up Museum is gratis te bezoeken tijdens openingstijden van de LocHal. Een ander onderdeel van 'Op Weg Naar Roze Maandag' is de Gay Night Special van Cinecitta op 17 juli, in het teken van Roze Maandag; tickets hiervoor zijn via Cinecitta te verkrijgen.

|Doorsturen