Uit

Optreden & signeersessie van Frank van Etten bij Media Markt Tilburg

Door Caroline van de Oetelaar van Tilburgse Koerier

Op zondag 19 februari vanaf 14:00 uur geeft Frank van Etten een optreden en signeersessie bij Media Markt Tilburg. Koop alleen op deze dag zijn nieuwe album “Mijn Zigeunerhart” voor maar 12,99 bij Media Markt Tilburg!

Nooit eerder schreef levensliedzanger Frank van Etten zo eerlijk over zijn vreugde en zijn verdriet dan op z'n nieuwe album 'Mijn zigeunerhart'. 'Het is mijn hart, het zijn mijn woorden, het is mijn muziek; eerlijker kan ik het niet'.
Frank van Etten verwerkt z'n verdriet in 'Ik mis je' zonder vader, troost z'n moeder in 'Schaam je niet voor je tranen', vecht voor de liefde in 'Voor jou is mijn hart nu gesloten'. Frank is dankbaar voor de hulp en steun van anderen in 'Als een engel op mijn pad' en hij maakt iedereen blij met 'Ik wil met je dansen'. 'Als jongen van de straat wilde ik al leven als een zigeuner. Ik voelde me gewoon thuis bij de warmte van hun muziek.', bekent Frank van Etten.
'Leef als een zigeuner' werd, 15 jaar geleden, de grote doorbraak en klassieker voor de volkszanger Frank van Etten. Inmiddels heeft hij een grote carrière opgebouwd met tal van danshits en is het levenslied 'Jij bent niet meer die man van toen' ook al uitgegroeid tot klassieker. Frank van Etten behoort tot de top van de volkszangers en is een van de meest geboekte artiesten van Nederland.
2017 wordt een geweldig jaar voor Frank van Etten. De eerste single van het nieuwe album 'Mijn zigeunerhart' heet 'Ik sta in lichterlaaie' en is op dit moment een grote radio-, kroeg- en danshit in heel Nederland.
Bezoek Media Markt Tilburg op zondag 19 februari om het optreden inclusief de signeersessie van Frank van Etten bij te wonen!

 

|Doorsturen