Uit

Optredens bij voorpremière 'Rocketman' in Cinecitta

Door Petra Jansen

TILBURG - Op zaterdag 25 mei organiseert Cinecitta de exclusieve voorpremière van de nieuwe muziekfilm Rocketman, gebaseerd op het leven van Elton John.

In het voorprogramma kunnen de bezoekers genieten van een live-optreden van de Nederlandse formatie The Rocketmen, die speciaal voor dit event is samengesteld. Peer de Graaf, Sam de Zwart en Pjotr Bos zullen liedjes uit het repertoire van Elton John ten gehore brengen met muzikale omlijsting op piano, gitaar en percussie.

De film

Rocketman is een musical/fantasie gebaseerd op het bijzondere verhaal van de legendarische artiest Elton John in het begin van zijn muziekcarrière. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. De film vertelt het inspirerende verhaal van een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. Verder o.a. met Jamie Bell (Billy Elliot, King Kong) als tekstschrijver en schrijfpartner Bernie Taupin, Richard Madden (Game of Thrones) als John Reid. De avond begint om 21.00 uur. Kaarten via www.cinecitta.nl.

|Doorsturen