Uit

Paradox presenteert Wilson en Wakeman

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op zondag 18 maart om 15.00 uur staan Damion Wilson & Adam Wakeman in Paradox aan de Telegraafstraat 62. Na vele succesvolle shows in 2016 en 2017 vervolgen de twee zeldzaam veelzijdige artiesten hun samenwerking met een Nederlandse tournee langs de mooiste en meest intieme clubzalen, waaronder Paradox Tilburg.

Adam Wakeman is vooral bekend als toetsenist van Ozzy Osbourne en Black Sabbath. Maar hij heeft ook intensief getoerd met Travis, Annie Lennox, Will Young, Slash, 10CC en vele anderen. Het mag duidelijk zijn dat deze klassiek geschoolde pianist zich niet laat beperken door genre of muziek.

De veelzijdigheid van Damian Wilson valt ook op, vooral in de rockwereld. Hij debuteerde in 1992 met de progressieve rockband Landmarq, en sindsdien heeft Wilson er min of meer twee parallelle carrières op nagehouden. Hij is als soloartiest en deelgenoot in projecten zoals Threshold en Ayron al jaren een constante factor in de (progressieve) rockmuziek. In dit concert wordt het beste van beide heren en muzikale werelden gepresenteerd. De zaal gaat om 14.30 uur open.

|Doorsturen