Uit

Pathé Kids Zomerbios met de leukste films

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Voor een onvergetelijk dagje uit in de zomer is er de Pathé Kids Zomerbios.

Bij iedere Kids Zomerbios film ontvangen kinderen een tof filmgerelateerd cadeautje, zolang de voorraad strekt. Tevens zijn er in de bioscoop leuke activiteiten. Een ticket kost zes euro per film, zonder toeslagen. Ieder kind ontvangt in de bioscoop de Kids Zomerbios flyer, waarbij stempels gespaard kunnen worden. Wie naar drie of meer films gaat, maakt kans op een volledig verzorgde Pathé Kids VIP-middag in de bioscoop in de buurt.

Op 23 juni startte de Kids Zomerbios met Incredibles 2, die als animatiefilm in Amerika een omzetrecord heeft behaald in het eerste weekend. Daarna vertoont Pathé bijna wekelijks een nieuwe première kidsfilm: Nick Jr. Zomerbios, Show Dogs, De Kleine Heks, Hotel Transsylvanië 3 én Teen Titans Go To The Movies. De film Nick Jr. Zomerbios is deze zomer alléén te zien in de Pathé bioscopen. Filmtickets zijn nu al te koop.

Pathé Kids Zomerbios is meer dan het vertonen van een kinderfilm voor zes euro in je favoriete Pathé bioscoop. Het is een heerlijk uitje met niet alleen een speciaal cadeautje bij elke film, maar er zijn bijvoorbeeld ook kidscorners met kleurplaten, Pathé Charlie komt regelmatig langs en je kunt geschminkt worden. En dan is er ook nog een hele bijzondere winactie. Wie drie of meer films bezoekt tijdens de Pathé Kids Zomerbios maakt namelijk kans op een te gekke Pathé Kids VIP-middag in de Pathé bioscoop in de buurt.

Surf voor tickets en actuele informatie naar www.pathe.nl/kidszomerbios

|Doorsturen