Uit

Pathé Kleuterbios op zondag 10 februari


TILBURG - Op zondag 10 februari is het weer zover. Dan mogen de allerkleinsten met papa en mama weer komen genieten van de Pathé Kleuterbioscoop. Na het succes van afgelopen keer met de nieuwste Nickelodeon afleveringen van o.a. Paw Patrol in de Nick Jr Winterbios, is het nu weer tijd voor de nieuwe Nick Jr Voorjaarsbios. Hierin zitten de allernieuwste afleveringen van Blaze en de Monsterwielen, Paw Patrol en Shimmer & Shine.

Tijdens de Pathé Kleuterbios maken de allerkleinsten voor het eerst kennis met de bioscoop. Daarom wordt ervoor gezorgd dat zij zich comfortabel voelen door tijdens de voorstelling het licht half aan te laten en het geluid van de film een stuk te dempen. Ook ontvangen zij voorafgaand aan de voorstelling een lekkere kidscombo voor in de zaal. Na afloop ontvangen zij het enige echte Pathé Filmdiploma. Ook worden er nog leuke prijzen verloot onder de aanwezigen.

Tickets zijn te koop aan de kassa van Pathé Tilburg en via www.pathe.nl/kleuterbios. Drie uur Parkeren met 50% korting kan bij Parkeergarage Heuvelpoort.

|Doorsturen