In Beeld

Pathé Ladies Night ‘Mamma Mia! Here We Go Again’

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Woensdag 18 juli is het Ladies Night in Pathé Tilburg aan het Pieter Vreedeplein met de voorpremière van de feel-good film ‘Mamma Mia! Here We Go Again’.

Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigt Pathé je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug, met o.a. Oscarwinnares Meryl Streep, Pierce Brosnan en Colin Firth, en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher.

Sfeer

Met een Ladies Night bezorgt Pathé Tilburg vriendinnen een gezellig en onvergetelijk avondje uit. Je krijgt niet alleen een heerlijke romantische speelfilm te zien, maar wordt bovendien getrakteerd op een gratis glaasje bubbels, een hapje en drankje bij de film, een goodiebag met cadeautjes en kans op spectaculaire prijzen. En je vertrouwde bioscoop is voor één avond omgetoverd in de sfeer van de film.

Pathé Ladies Night is een van de vele bijzondere evenementen bij Pathé Tilburg. De bioscoop vertoont niet alleen de nieuwste films in de hoogste beeld- en geluidskwaliteit, maar verrast bezoekers, jong en oud, ook voortdurend met boeiende specials en events, zoals de concertregistraties van André Rieu en Muse: Drones World Tour.

Tickets zijn te koop via www.pathe.nl/ladiesnight en aan de kassa van de bioscoop.

|Doorsturen