Uit

Paul van Kemenade viert jubileum in Theaters Tilburg

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Paul van Kemenade is altsaxofonist, componist, organisator van festival Stranger than Paranoia en...hij zit veertig jaar in het vak.

Stef Mennens

Reden voor een feest! Te vieren met fans, muziekliefhebbers, collega's en andere geïnteresseerden in de intieme sfeer van de studio van Theaters Tilburg. Met indringende en verrassende muziek uit alle windstreken van deze aardkloot. Op vrijdag 6 oktober presenteert hij een enerverend, veelzijdig en avondvullend programma met twee podia in één zaal. Met zeven groepen en diverse dj's zal de avond tot in de late uurtjes duren!

Met zijn improvisaties en composities vaart Van Kemenade al jaren een eigenzinnige koers, die over landsgrenzen, muzikale genres en disciplines reikt. Voor deze feestelijke jubileumavond heeft de artist in residence van Concertzaal Tilburg 2017-2018 tientallen musici uitgenodigd o.a. uit China, Rusland, Brazilië en Nederland. Musici die hem inspireren of met wie hij in het verleden samengewerkt heeft. De avond wordt afgesloten door de achttienkoppige Caraïbische Fra Fra big band, waarna de verschillende dj's nog genoeg funky klanken laten horen om op te dansen!

Het jubileum van Paul van Kemenade vindt plaats op vrijdag 6 oktober in de studio van Theaters Tilburg, vanaf 20.00 uur. Tickets kosten ¿ 27,50 en zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013-5432220 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg.

|Doorsturen